Bog & idéBruno Hespeler & Bernd Krewer

Bøger skrevet af Bruno Hespeler & Bernd Krewer

Læs mere om Bruno Hespeler & Bernd Krewer
1 produkter
1 produkter
Ung eller gammel?
Ung eller gammel?Bruno Hespeler & Bernd Krewer
269,95 DKK
Indbundet
(0)
Ung eller gammel?

Mere om Bruno Hespeler & Bernd Krewer

Du kan kun købe en enkelt bog af Bruno Hespeler & Bernd Krewer her hos Bog & idé. Bogen hedder "Ung eller gammel?". Det er Bogjagt.dk, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ung eller gammel?" af Bruno Hespeler & Bernd Krewer

"Ung eller gammel?" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Bogjagt.dk.

Endnu en af Bruno Hespeler & Bernd Krewer fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bruno Hespeler & Bernd Krewer