Bog & idéBukh P

Bøger skrevet af Bukh P

Læs mere om Bukh P
0 produkter

Mere om Bukh P

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Bukh P tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af P's udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Opgaveskrivning" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Opgaveskrivning" udgivet af DJØF

Bukh P's bøger

Du kan bestille to bøger af Bukh P her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Bukh P bøger i flere forskellige formater. P's bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bukh P's "Opgaveskrivning"

"Opgaveskrivning" kan købes som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra P, kan du godt glæde dig. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Bukh P "Opgaveskrivning"

"Opgaveskrivning" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af DJØF.
Detaljer
Fulde navn:
Bukh P