Bog & idéCarsten Kronborg Bak

Bøger skrevet af Carsten Kronborg Bak

Læs mere om Carsten Kronborg Bak
5 produkter
5 produkter
Sundhedssociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
SundhedssociologiSigne Vikkelsø
339,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedssociologi
Empiriske undersøgelser og metodiske greb
BOEGERTILSTAERKPRIS
Empiriske undersøgelser og metodiske grebBent Sortkær
297,46 DKK
Bog
(0)
Empiriske undersøgelser og metodiske greb
Det danske samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det danske samfundHans Thor Andersen
509,96 DKK
Hæftet
(0)
Det danske samfund
Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfundNicole Thualagant Winslow
212,46 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund
Kultursociologi og kulturanalyse
Kultursociologi og kulturanalyseOrvar Löfgren
529,95 DKK
Hæftet
(0)
Kultursociologi og kulturanalyse

Mere om Carsten Kronborg Bak

Carsten Kronborg Bak har flere bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Bak.
Bøgerne fra Carsten Kronborg Bak findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund" udgivet af Gyldendal - "Sundhedssociologi" udgivet af Gyldendal - "Empiriske undersøgelser og metodiske greb" udgivet af Gyldendal - "Kultursociologi og kulturanalyse" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Det danske samfund" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Sundhedssociologi" udgivet af HansReitzels - "Ph.D.-afhandling. Demokratisering og individualisering af fattigdommen?" udgivet af Sociologisk Institut, Københavns Universitet

Mere om Carsten Kronborg Baks bøger

Carsten Kronborg Bak har syv bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan købe Carsten Kronborg Bak bøger i flere formater. Bak har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund" af Carsten Kronborg Bak

Hos Bog & idé er "Sundhedsfremme i kommuner og lokalsamfund" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Sundhedssociologi" af Carsten Kronborg Bak

"Sundhedssociologi" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Carsten Kronborg Bak