Bog & idéCass R. Sunstein

Bøger skrevet af Cass R. Sunstein

Læs mere om Cass R. Sunstein
3 produkter
3 produkter
Noise: A Flaw in Human Judgment
Noise: A Flaw in Human JudgmentDaniel Kahneman
129,95 DKK
Paperback
(0)
Noise: A Flaw in Human Judgment
Støj - Sådan træffer du bedre beslutninger
Støj - Sådan træffer du bedre beslutningerCass R. Sunstein
189,95 DKK
EBOG
(4)
Støj - Sådan træffer du bedre beslutninger
Støj - Sådan træffer du bedre beslutninger
Støj - Sådan træffer du bedre beslutningerDaniel Kahneman
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Støj - Sådan træffer du bedre beslutninger

Mere om Cass R. Sunstein

Der findes mange bøger fra Cass R. Sunstein tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Sunsteins bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Cass R. Sunsteins bøger kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Støj - Sådan træffer du bedre beslutninger" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Noise: A Flaw in Human Judgment" udgivet af William Collins - "Støj - Sådan træffer du bedre beslutninger" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Cass R. Sunsteins bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Cass R. Sunstein hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Cass R. Sunstein bøger i et udvalg af formater. Sunsteins bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Støj - Sådan træffer du bedre beslutninger" af Cass R. Sunstein

"Støj - Sådan træffer du bedre beslutninger" er tilgængelig online som ebog. "Støj - Sådan træffer du bedre beslutninger" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Noise: A Flaw in Human Judgment" af Cass R. Sunstein

"Noise: A Flaw in Human Judgment" kan købes online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er William Collins, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Cass R. Sunstein