Bog & idéCatriona Clarke

Bøger skrevet af Catriona Clarke

Læs mere om Catriona Clarke
1 produkter
1 produkter
Hajer
HajerCatriona Clarke
49,95 DKK
EBOG
(0)
Hajer

Mere om Catriona Clarke

Der findes mange bøger skrevet af Catriona Clarke på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Clarke.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Krybdyr" udgivet af Forlaget Flachs - "Rustninger" udgivet af Forlaget Flachs - "Hajer" udgivet af Flachs - "Hajer" i serien "Små fakta" udgivet af Flachs - "Vejret" i serien "Små fakta" udgivet af Flachs

Bøger af Catriona Clarke

Du kan købe fem bøger af Catriona Clarke her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Catriona Clarke kan købes i udvalgte formater. Clarke har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Catriona Clarkes "Krybdyr"

Det er muligt at købe Catriona Clarkes "Krybdyr" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Forlaget Flachs, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Catriona Clarke "Rustninger"

Hos Bog & idé er "Rustninger" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Det er Forlaget Flachs, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Catriona Clarke