Bog & idéCecilia Chrapkowska

Bøger skrevet af Cecilia Chrapkowska

Læs mere om Cecilia Chrapkowska
2 produkter
2 produkter
Håndbog for nye forældre
Håndbog for nye forældreCecilia Chrapkowska
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Håndbog for nye forældre
Håndbog for nye forældre
Håndbog for nye forældreCecilia Chrapkowska
119,95 DKK
EBOG
(0)
Håndbog for nye forældre

Mere om Cecilia Chrapkowska

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Cecilia Chrapkowska. På listen nedenfor har du Chrapkowskas seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Håndbog for nye forældre" udgivet af Rosinante - "Håndbog for nye forældre" udgivet af Rosinante

Mere om Cecilia Chrapkowskas bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Cecilia Chrapkowska hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Cecilia Chrapkowska bøger i forskellige formater. Chrapkowskas bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Rosinante.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Håndbog for nye forældre" af Cecilia Chrapkowska

Hos Bog & idé er "Håndbog for nye forældre" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Håndbog for nye forældre" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Rosinante, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Håndbog for nye forældre" af Cecilia Chrapkowska

"Håndbog for nye forældre" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Rosinante.
Detaljer
Fulde navn:
Cecilia Chrapkowska