Bog & idéCecilie Manz

Bøger skrevet af Cecilie Manz

Læs mere om Cecilie Manz
0 produkter

Mere om Cecilie Manz

Du kan kun finde en enkelt bog af Cecilie Manz her hos Bog & idé. Bogen hedder "Keramikeren Richard Manz". Det er Nyt Nordisk Forlag, der har publiceret den på mul.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Keramikeren Richard Manz" af Cecilie Manz

"Keramikeren Richard Manz" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på mul og er publiceret af Nyt Nordisk Forlag.

Dette er en også en skøn bog fra Manz, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Cecilie Manz