Bog & idéCharlotte Aagaard Nielsen

Bøger skrevet af Charlotte Aagaard Nielsen

Læs mere om Charlotte Aagaard Nielsen
0 produkter

Mere om Charlotte Aagaard Nielsen

Her hos Bog & idé finder du et stort udvalg af bøger skrevet af Charlotte Aagaard Nielsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fysioterapeutisk undersøgelse" udgivet af Gyldendal - "Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSH)" i serien "Sosuserien¤SSH" udgivet af Gyldendal - "Sosu - Trin 1 " i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard

Charlotte Aagaard Nielsens bøger

Charlotte Aagaard Nielsen har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan købe Charlotte Aagaard Nielsen bøger i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Nielsen opdelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Charlotte Aagaard Nielsens "Fysioterapeutisk undersøgelse"

Hos Bog & idé er "Fysioterapeutisk undersøgelse" tilgængelig som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Nielsen, kan du godt glæde dig. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSH)" af Charlotte Aagaard Nielsen

Hos Bog & idé er "Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering (SSH)" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Sosuserien¤SSH". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Charlotte Aagaard Nielsen