Bog & idéChigozie Obioma

Bøger skrevet af Chigozie Obioma

Læs mere om Chigozie Obioma
7 produkter
7 produkter
Fuglenes gråd
Fuglenes grådChigozie Obioma
139,95 DKK
Hæftet
(9)
Fuglenes gråd
Vejen til landet
Vejen til landetChigozie Obioma
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Vejen til landet
Vi var fiskere PB
Vi var fiskere PBChigozie Obioma
139,95 DKK
Paperback
(19)
Vi var fiskere PB
Fuglenes gråd
Fuglenes grådChigozie Obioma
219,95 DKK
EBOG
(9)
Fuglenes gråd
Looking Writing Reading Looking
BOEGERTILSTAERKPRIS
Looking Writing Reading LookingGunnhild Øyehaug
248,96 DKK
Indbundet
(1)
Looking Writing Reading Looking
Vi var fiskere
Vi var fiskereChigozie Obioma
129,95 DKK
EBOG
(19)
Vi var fiskere
Vi var fiskere
STREAM
Vi var fiskereChigozie Obioma
129,95 DKK
Lydbog
(19)
Vi var fiskere

Mere om Chigozie Obioma

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Chigozie Obioma. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Obiomas bogudgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Chigozie Obiomas bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Oliver Twist" udgivet af Klim - "Fuglenes gråd" udgivet af Klim - "Looking Writing Reading Looking" udgivet af Strandberg Publishing - "Dea Trier Mørch" udgivet af Strandberg Publishing - "Looking Writing Reading Looking" udgivet af Strandberg Publishing - "An Orchestra of Minorities" udgivet af Abacus - "Fuglenes gråd" udgivet af Klim - "Vi var fiskere PB" udgivet af Klim - "Vi var fiskere" udgivet af Klim - "Vi var fiskere" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Vi var fiskere" udgivet af Klim - "Vi var fiskere" udgivet af Klim

Bøger af Chigozie Obioma

Du kan bestille 12 bøger af Chigozie Obioma her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Obiomas bøger kommer i flere forskellige formater. Obiomas bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Oliver Twist" af Chigozie Obioma

Det er muligt at købe Chigozie Obiomas "Oliver Twist" som lærredsindbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er Klim, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Fuglenes gråd" af Chigozie Obioma

Hos Bog & idé er "Fuglenes gråd" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Fuglenes gråd" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Chigozie Obioma