Bog & idéChris Bell

Bøger skrevet af Chris Bell

Læs mere om Chris Bell
1 produkter
1 produkter
Nature Dot-to-Dot
Nature Dot-to-DotDavid Woodroffe
129,95 DKK
Paperback
(0)
Nature Dot-to-Dot

Mere om Chris Bell

Du kan kun finde en enkelt bog af Chris Bell her hos Bog & idé. Bogen hedder "1000 Prik til prik - Mindfulness". Den er udgivet af Billesø & Baltzer på dansk. "1000 Prik til prik - Mindfulness" er desuden en del af serien "Malebøger og aktivitetsbøger".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Chris Bells "1000 Prik til prik - Mindfulness"

Det er muligt at købe Chris Bells "1000 Prik til prik - Mindfulness" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Malebøger og aktivitetsbøger". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Billesø & Baltzer.

Dette er en også en fantastisk bog fra Bell, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Chris Bell