Bog & idéChris Kraus

Bøger skrevet af Chris Kraus

Læs mere om Chris Kraus
7 produkter
7 produkter
I love Dick
I love DickChris Kraus
279,95 DKK
Indbundet
(13)
I love Dick
I love Dick
STREAM
I love DickChris Kraus
79,95 DKK
Lydbog
(13)
I love Dick
Hvor kunst hører til
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvor kunst hører tilChris Kraus
149,36 DKK
Hæftet
(3)
Hvor kunst hører til
Looking Writing Reading Looking
BOEGERTILSTAERKPRIS
Looking Writing Reading LookingGunnhild Øyehaug
248,96 DKK
Indbundet
(1)
Looking Writing Reading Looking
Aliens og anoreksi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Aliens og anoreksiChris Kraus
165,96 DKK
Hæftet
(3)
Aliens og anoreksi
I love Dick
I love DickChris Kraus
79,95 DKK
EBOG
(13)
I love Dick
Aliens & anoreksi
STREAM
Aliens & anoreksiChris Kraus
99,95 DKK
Lydbog
(3)
Aliens & anoreksi

Mere om Chris Kraus

Der er en del bøger af Chris Kraus tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Kraus' nyeste bogudgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Chris Kraus' bøger tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Aliens og anoreksi" udgivet af OVO press - "Hvor kunst hører til" udgivet af ATLAS - "Looking Writing Reading Looking" udgivet af Strandberg Publishing - "Dea Trier Mørch" udgivet af Strandberg Publishing - "Looking Writing Reading Looking" udgivet af Strandberg Publishing - "Torpor" udgivet af Tuskar Rock - "I love Dick" i serien "Gyldendal Skala" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "I Love Dick" udgivet af Serpent´s Tail - "I love Dick" i serien "Gyldendal Skala" udgivet af Gyldendal - "I love Dick" i serien "Gyldendal Skala" udgivet af Gyldendal - "I love Dick" i serien "Gyldendal Skala" udgivet af Gyldendal

Chris Kraus' bøger

Du kan finde 11 bøger af Chris Kraus her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Chris Kraus kommer i et udvalg af formater. Kraus har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Chris Kraus' "Aliens og anoreksi"

Hos Bog & idé er "Aliens og anoreksi" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er OVO press, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Hvor kunst hører til" af Chris Kraus

Hos Bog & idé er "Hvor kunst hører til" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af ATLAS.
Detaljer
Fulde navn:
Chris Kraus