Bog & idéChristel Lund Russell

Bøger skrevet af Christel Lund Russell

Læs mere om Christel Lund Russell
2 produkter
2 produkter
Fra jord til bord i fællesskab
Fra jord til bord i fællesskabChristel Lund Russell
159,95 DKK
EBOG
(0)
Fra jord til bord i fællesskab
Fra jord til bord
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fra jord til bordCamilla Larsen & Cecilie Petersen
207,46 DKK
Hardback
(0)
Fra jord til bord

Mere om Christel Lund Russell

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Christel Lund Russell. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Russell.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fra jord til bord" udgivet af Muusmann Forlag - "Fra jord til bord i fællesskab" udgivet af Muusmann' Forlag - "Fra jord til bord" udgivet af Muusmann Forlag

Bøger af Christel Lund Russell

Christel Lund Russell har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan købe Christel Lund Russell bøger i flere forskellige formater. Russells bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Christel Lund Russells "Fra jord til bord"

Det er muligt at købe Christel Lund Russells "Fra jord til bord" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Muusmann Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Fra jord til bord i fællesskab" af Christel Lund Russell

"Fra jord til bord i fællesskab" er tilgængelig online som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Fra jord til bord i fællesskab" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Muusmann' Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Christel Lund Russell