Bog & idéChristian Albrekt Larsen & Jørgen Goul Andersen (red.)

Bøger skrevet af Christian Albrekt Larsen & Jørgen Goul Andersen (red.)

Læs mere om Christian Albrekt Larsen & Jørgen Goul Andersen (red.)
1 produkter
1 produkter
Den universelle velfærdsstat
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den universelle velfærdsstatChristian Albrekt Larsen & Jørgen Goul Andersen (red.)
331,96 DKK
Paperback
(0)
Den universelle velfærdsstat

Mere om Christian Albrekt Larsen & Jørgen Goul Andersen (red.)

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Christian Albrekt Larsen & Jørgen Goul Andersen (red.). Bogen har titlen "Den universelle velfærdsstat". Den er udgivet af Frydenlund Academic på dansk. "Den universelle velfærdsstat" er desuden en del af serien "Velfærdsstat og velfærdssamfund".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den universelle velfærdsstat" af Christian Albrekt Larsen & Jørgen Goul Andersen (red.)

Det er muligt at købe Christian Albrekt Larsen & Jørgen Goul Andersen (red.)s "Den universelle velfærdsstat" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er med i -s serie "Velfærdsstat og velfærdssamfund". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund Academic.

Endnu en af Christian Albrekt Larsen & Jørgen Goul Andersen (red.) skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Albrekt Larsen & Jørgen Goul Andersen (red.)