Bog & idéChristian Kracht

Bøger skrevet af Christian Kracht

Læs mere om Christian Kracht
7 produkter
7 produkter
Eurotrash
EurotrashChristian Kracht
169,95 DKK
Paperback
(0)
Eurotrash
De døde
De dødeChristian Kracht
79,95 DKK
EBOG
(7)
De døde
De døde
BOEGERTILSTAERKPRIS
De dødeChristian Kracht
212,46 DKK
Hæftet
(7)
De døde
Eurotrash
STREAM
EurotrashChristian Kracht
159,95 DKK
Lydbog
(9)
Eurotrash
Eurotrash
EurotrashChristian Kracht
159,95 DKK
EBOG
(8)
Eurotrash
Looking Writing Reading Looking
BOEGERTILSTAERKPRIS
Looking Writing Reading LookingGunnhild Øyehaug
254,96 DKK
Indbundet
(1)
Looking Writing Reading Looking
1979
BOEGERTILSTAERKPRIS
1979Christian Kracht
169,96 DKK
Hæftet
(0)
1979

Mere om Christian Kracht

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Christian Kracht. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Krachts bøger.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Christian Krachts bøger udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Looking Writing Reading Looking" udgivet af Strandberg Publishing - "Dea Trier Mørch" udgivet af Strandberg Publishing - "Looking Writing Reading Looking" udgivet af Strandberg Publishing - "De døde" udgivet af Gyldendal - "De døde" udgivet af Gyldendal - "Imperium" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Imperium" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "1979" i serien "Rævens sorte bibliotek." udgivet af Politisk Revy

Bøger skrevet af Christian Kracht

Du kan købe otte bøger af Christian Kracht her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Krachts bøger fås i samtlige formater. Christian Kracht bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Looking Writing Reading Looking" af Christian Kracht

Det er muligt at købe Christian Krachts "Looking Writing Reading Looking" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Strandberg Publishing.

Christian Kracht "Dea Trier Mørch"

Hos Bog & idé er "Dea Trier Mørch" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Strandberg Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Kracht