Bog & idéChristian Ørting Jespersen

Bøger skrevet af Christian Ørting Jespersen

Læs mere om Christian Ørting Jespersen
1 produkter
1 produkter
Psykiatri - 400 quizspørgsmål
Psykiatri - 400 quizspørgsmålHans Banke
269,95 DKK
Bog
(0)
Psykiatri - 400 quizspørgsmål

Mere om Christian Ørting Jespersen

Christian Ørting Jespersen har en del bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Jespersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Specialpakken" udgivet af Munksgaard - "Questio + Specialpakken" udgivet af Munksgaard - "Psykiatri - 400 quizspørgsmål" udgivet af Gyldendal

Bøger af Christian Ørting Jespersen

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Christian Ørting Jespersen hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Jespersens bøger fås i forskellige formater. Jespersens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Specialpakken" af Christian Ørting Jespersen

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Christian Ørting Jespersen. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Questio + Specialpakken" af Christian Ørting Jespersen

Endnu en af Christian Ørting Jespersen fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Ørting Jespersen