Bog & idéChristina Lindstrøm

Bøger skrevet af Christina Lindstrøm

Læs mere om Christina Lindstrøm
1 produkter
1 produkter
Niels og Maja i svømmehallen
Niels og Maja i svømmehallenChristina Lindstrøm
59,95 DKK
EBOG
(0)
Niels og Maja i svømmehallen

Mere om Christina Lindstrøm

Christina Lindstrøm har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Niels og Maja i svømmehallen". Det er Gads Børnebøger, der har publiceret den på dansk. "Niels og Maja i svømmehallen" er desuden en del af serien "Læseørn".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Christina Lindstrøms "Niels og Maja i svømmehallen"

Det er muligt at købe Christina Lindstrøms "Niels og Maja i svømmehallen" som ebog. "Niels og Maja i svømmehallen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Lindstrøms serie "Læseørn". Det er Gads Børnebøger, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Lindstrøm, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Christina Lindstrøm