Bog & idéChristopher Miller

Bøger skrevet af Christopher Miller

Læs mere om Christopher Miller
0 produkter

Mere om Christopher Miller

Der er flere bøger skrevet af Christopher Miller tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Millers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hunter Brown og Slutningernes Øje" i serien "Kodebærerne" udgivet af ProRex - "Hunter Brown og den fortærende ild" i serien "Kodebærerne" udgivet af ProRex - "Hunter Brown og Skyggens hemmelighed " i serien "Kodebærerne" udgivet af ProRex

Mere om Christopher Millers bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Christopher Miller hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun bestille Millers bøger som paperback. Bøgerne af Miller er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: ProRex.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Christopher Millers "Hunter Brown og Slutningernes Øje"

"Hunter Brown og Slutningernes Øje" kan købes online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af Millers serie "Kodebærerne". Det er ProRex, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Hunter Brown og den fortærende ild" af Christopher Miller

Hos Bog & idé er "Hunter Brown og den fortærende ild" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af Millers serie "Kodebærerne". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af ProRex.
Detaljer
Fulde navn:
Christopher Miller