Bog & idéClara Amalie Bjerregaard

Bøger skrevet af Clara Amalie Bjerregaard

Læs mere om Clara Amalie Bjerregaard
3 produkter
3 produkter
Superkræfter 1
STREAM
Superkræfter 1Ulrika Louisa Bjerregaard & Clara Amalie Bjerregaard
149,95 DKK
Lydbog
(0)
Superkræfter 1
Superkræfter 1
BOEGERTILSTAERKPRIS
Superkræfter 1Ulrika Louisa Bjerregaard & Clara Amalie Bjerregaard
127,46 DKK
Hardback
(0)
Superkræfter 1
Superkræfter 1
Superkræfter 1Ulrika Louisa Bjerregaard & Clara Amalie Bjerregaard
149,95 DKK
EBOG
(0)
Superkræfter 1

Mere om Clara Amalie Bjerregaard

Der findes en del bøger fra Clara Amalie Bjerregaard online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Bjerregaards nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Superkræfter 1" udgivet af Forlaget Nelumbo - "Superkræfter 3" udgivet af Forlaget Nelumbo - "Superkræfter 2" udgivet af Forlaget Nelumbo

Mere om Clara Amalie Bjerregaards bøger

Du kan købe tre bøger af Clara Amalie Bjerregaard her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bjerregaards bøger fås kun som hardback. Bjerregaards bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Forlaget Nelumbo.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Clara Amalie Bjerregaards "Superkræfter 1"

Hos Bog & idé er "Superkræfter 1" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Nelumbo.

"Superkræfter 3" af Clara Amalie Bjerregaard

Det er muligt at købe Clara Amalie Bjerregaards "Superkræfter 3" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Forlaget Nelumbo, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Clara Amalie Bjerregaard