Bog & idéClare Hibbert

Bøger skrevet af Clare Hibbert

Læs mere om Clare Hibbert
1 produkter
1 produkter
Kinesisk kunst & kultur
Kinesisk kunst & kulturClare Hibbert
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Kinesisk kunst & kultur

Mere om Clare Hibbert

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Clare Hibbert. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hibbert.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Virkelige pirater" udgivet af Gyldendals Juniorbogklub - "Kinesisk kunst & kultur" i serien "Verdens kunst & kultur." udgivet af Palka i kommission hos Hjulet

Bøger skrevet af Clare Hibbert

Clare Hibbert har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Hibberts bøger fås i samtlige formater. Hibberts bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Clare Hibberts "Virkelige pirater"

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Hibbert, kan du godt glæde dig. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendals Juniorbogklub.

Clare Hibbert "Kinesisk kunst & kultur"

"Kinesisk kunst & kultur" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Hibberts serie "Verdens kunst & kultur.". Det er Palka i kommission hos Hjulet, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Clare Hibbert