Bøger skrevet af Claus Meyer

Claus Meyer
Claus Meyer er en kendt TV-kok, der også har skrevet kogebøger. Han debuterede på TV i 1991, og siden er det blevet til utallige optrædener. Claus Meyer (f. 1963) i Nykøbing Falster, og er fortsat meget aktiv i forskellige projekter på Lolland-Falster. Han er gift med Christina Meyer Bengtsson, og sammen har de tre børn. Claus Meyer er uddannet cand.merc. international med speciale i opstart og udvikling af virksomheder. Han arbejder som kok, kogebogsforfatter, tv-vært, iværksætter og foredragsholder. Claus Meyers tv-karriere startede på DR1, med programserien "Meyers Køkken" som kørte fra 1991-1999, og sidenhen har han medvirket i et væld af spændende programmer og udgivet et hav af bøger. Claus Meyer har været med til at oprette en række virksomheder, han er blandt andet medgrundlægger og investor i Michelin restauranten Noma, som jævnligt kaldes verdens bedste restaurant. Noma har fokus på det nordiske køkken og drives til daglig af køkkenchef og medejer Rene Redzepi. I 2014 solgte Claus Meyer sin virksomhed ”Meyer” til en britisk kapitalfond. Claus Meyers bogudgivelser inkluderer blandt andet: “Meyers kager”, ”Meyers bageri”, ”Naturalmanak”, ”Meyers Julemad”, ”Meyers Bageri”. ”Meyers chokolade”, ”Smagen af Danmark”, ”Meyers simremad”, ”Det gode brød” og ”Meyers julemad” Gå på opdagelse i Claus Meyers store kogebogsunivers og lad dig inspirere til både salater, kager, brød og simremad. Foto: Thomas Grøndahl

Fulde navn: Claus Meyer

Født: 23281