Bog & idéClaus Tilling

Bøger skrevet af Claus Tilling

Læs mere om Claus Tilling
3 produkter
3 produkter
Glæden ved sproget
Glæden ved sprogetMichael Blædel (red.)
109,95 DKK
Hæftet
(0)
Glæden ved sproget
Fra det ene sprog til det andet
Fra det ene sprog til det andetMichael Bach Ipsen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Fra det ene sprog til det andet
Dansk – vejen til integration
Dansk – vejen til integrationMichael Blædel (red.)
109,95 DKK
Hæftet
(0)
Dansk – vejen til integration

Mere om Claus Tilling

Der er mange bøger skrevet af Claus Tilling på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk – vejen til integration" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Glæden ved sproget" udgivet af Modersmål-Selskabet

Claus Tillings bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Claus Tilling hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun købe -s bøger som hæftet. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Modersmål-Selskabet.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Dansk – vejen til integration" af Claus Tilling

Hos Bog & idé er "Dansk – vejen til integration" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Modersmål-Selskabet.

Claus Tilling "Glæden ved sproget"

"Glæden ved sproget" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Modersmål-Selskabet.
Detaljer
Fulde navn:
Claus Tilling