Bog & idéColm Tóibín

Bøger skrevet af Colm Tóibín

Læs mere om Colm Tóibín
3 produkter
3 produkter
Long Island
Long IslandColm Tóibín
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Long Island
Looking Writing Reading Looking
BOEGERTILSTAERKPRIS
Looking Writing Reading LookingGunnhild Øyehaug
254,96 DKK
Indbundet
(1)
Looking Writing Reading Looking
Brooklyn
BrooklynColm Tóibín
149,95 DKK
Paperback
(1)
Brooklyn

Mere om Colm Tóibín

Hvis du mangler en bog skrevet af Colm Tóibín, tilbyder vi et stort udvalg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Tóibín.
Bøgerne fra Colm Tóibín tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Looking Writing Reading Looking" udgivet af Strandberg Publishing - "Dea Trier Mørch" udgivet af Strandberg Publishing - "Looking Writing Reading Looking" udgivet af Strandberg Publishing - "Navnenes hus" udgivet af Gyldendal - "Navnenes hus" udgivet af Gyldendal - "Mesteren" udgivet af Tiderne Skifter - "Brooklyn" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Nora Webster" udgivet af Tiderne Skifter - "Marias testamente" udgivet af Tiderne Skifter - "Brooklyn" udgivet af Tiderne Skifter - "Blackwater Fyrskib" udgivet af Tiderne Skifter - "Mesteren" udgivet af Gyldendal - "Mesteren" udgivet af Tiderne Skifter

Bøger skrevet af Colm Tóibín

Der er 13 tilgængelige udgivelser af Colm Tóibín hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan finde Colm Tóibín bøger i flere forskellige formater. Tóibíns bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Looking Writing Reading Looking" af Colm Tóibín

Det er muligt at købe Colm Tóibíns "Looking Writing Reading Looking" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Strandberg Publishing.

"Dea Trier Mørch" af Colm Tóibín

"Dea Trier Mørch" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Det er Strandberg Publishing, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Colm Tóibín