Bog & idéConnie Palmen

Bøger skrevet af Connie Palmen

Læs mere om Connie Palmen
3 produkter
3 produkter
Du sagde det selv
Du sagde det selvConnie Palmen
299,95 DKK
Hæftet
(8)
Du sagde det selv
Du sagde det selv
Du sagde det selvConnie Palmen
49,95 DKK
e-bog
(8)
Du sagde det selv
Du sagde det selv
STREAM
Du sagde det selvConnie Palmen
79,95 DKK
Lydbog
(8)
Du sagde det selv

Mere om Connie Palmen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Connie Palmen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Palmens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Du sagde det selv" udgivet af Tiderne Skifter - "Du sagde det selv" udgivet af Tiderne Skifter - "Du sagde det selv" udgivet af Tiderne Skifter - "Din hengivne" udgivet af Tiderne Skifter - "Lovene " udgivet af Tiderne Skifter

Bøger af Connie Palmen

Connie Palmen har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Connie Palmen bøger i et udvalg af formater. Palmens bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Tiderne Skifter.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Du sagde det selv" af Connie Palmen

"Du sagde det selv" er tilgængelig online som lydbog. Connie Palmens "Du sagde det selv" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Det er Tiderne Skifter, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Connie Palmen "Du sagde det selv"

Hos Bog & idé er "Du sagde det selv" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Du sagde det selv" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Tiderne Skifter.
Detaljer
Fulde navn:
Connie Palmen