Bog & idéDaniela Prusse

Bøger skrevet af Daniela Prusse

Læs mere om Daniela Prusse
0 produkter

Mere om Daniela Prusse

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt sortiment af bøger af Daniela Prusse. På listen nedenfor ser du de nyeste af Prusses udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Trafikken set fra helikopter" i serien "Alle mulige maskiner" udgivet af Lamberth - "Trafikken set fra luftballon" i serien "Alle mulige maskiner" udgivet af Lamberth - "Kig og snak om transport" udgivet af Lamberth - "Værktøj" i serien "Hvem? Hvad? Hvordan?¤Min første fagbog" udgivet af Klematis

Bøger af Daniela Prusse

Der er fire tilgængelige udgivelser af Daniela Prusse hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Prusses bøger kommer i samtlige formater. Prusse har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Trafikken set fra helikopter" af Daniela Prusse

Hos Bog & idé er "Trafikken set fra helikopter" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Prusses serie "Alle mulige maskiner". Det er Lamberth, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Trafikken set fra luftballon" af Daniela Prusse

Det er muligt at købe Daniela Prusses "Trafikken set fra luftballon" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er en del af Prusses serie "Alle mulige maskiner". Det er Lamberth, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Daniela Prusse