Bog & idéDavie Jones

Bøger skrevet af Davie Jones

Læs mere om Davie Jones
3 produkter
3 produkter
Mesterlære
BOEGERTILSTAERKPRIS
MesterlæreDavie Jones
141,06 DKK
Hæftet
(0)
Mesterlære
Mesterlære II
Mesterlære IIDavie Jones
59,95 DKK
EBOG
(0)
Mesterlære II
Mesterlære
MesterlæreDavie Jones
59,95 DKK
EBOG
(0)
Mesterlære

Mere om Davie Jones

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Davie Jones. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Jones.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mesterlære II" i serien "Mesterlære" udgivet af Trykværket - "Mesterlære II" udgivet af Trykværket - "Mesterlære" udgivet af Trykværket - "Mesterlære" udgivet af Trykværket

Mere om Davie Jones' bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Davie Jones hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Davie Jones kommer i flere forskellige formater. Jones' bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Trykværket.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Davie Jones' "Mesterlære II"

"Mesterlære II" er tilgængelig online som ebog. "Mesterlære II" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Mesterlære". Det er Trykværket, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Davie Jones "Mesterlære II"

Det er muligt at købe Davie Jones' "Mesterlære II" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Trykværket.
Detaljer
Fulde navn:
Davie Jones