Bog & idéDeborah Feldman

Bøger skrevet af Deborah Feldman

Læs mere om Deborah Feldman
1 produkter
1 produkter
Uortodoks
UortodoksDeborah Feldman
89,95 DKK
EBOG
(4)
Uortodoks

Mere om Deborah Feldman

Der er blot én bog af Deborah Feldman tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Uortodoks". Den er publiceret af Kristeligt Dagblads Forlag på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Uortodoks" af Deborah Feldman

Det er muligt at købe Deborah Feldmans "Uortodoks" som ebog. Med "Uortodoks" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Kristeligt Dagblads Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Feldman, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Deborah Feldman