Bog & idéDen usynlige komité

Bøger skrevet af Den usynlige komité

Læs mere om Den usynlige komité
4 produkter
4 produkter
Til vores venner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Til vores vennerDen usynlige komité
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Til vores venner
Den kommende opstand
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den kommende opstandDen usynlige komité
132,76 DKK
Hæftet
(0)
Den kommende opstand
Hverken terrorisme eller terrorbekæmpelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hverken terrorisme eller terrorbekæmpelseDen usynlige komité
33,16 DKK
Hæftet
(0)
Hverken terrorisme eller terrorbekæmpelse
Fra nu af
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fra nu afDen usynlige komité
89,96 DKK
Hæftet
(0)
Fra nu af

Mere om Den usynlige komité

Der er forskellige bøger af Den usynlige komité til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af komités udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Til vores venner" udgivet af Antipyrine - "Fra nu af" udgivet af OVO press - "Hverken terrorisme eller terrorbekæmpelse " i serien "OVO" udgivet af OVO - "Den kommende opstand" udgivet af Antipyrine - "Den kommende opstand" udgivet af Edition After Hand

Mere om Den usynlige komités bøger

Du kan bestille fem bøger af Den usynlige komité her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra komité kommer bare som hæftet. Derudover er bøgerne fra komité opdelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Den usynlige komités "Til vores venner"

Det er muligt at købe Den usynlige komités "Til vores venner" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Antipyrine.

"Fra nu af" af Den usynlige komité

Hos Bog & idé er "Fra nu af" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er OVO press, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Den usynlige komité