Bog & idéDethlefsen C

Bøger skrevet af Dethlefsen C

Læs mere om Dethlefsen C
1 produkter
1 produkter
Undersøgelseskommissioner, Embedsmandsansvaret,
Undersøgelseskommissioner Embedsmandsansvaret Folketingets rolle Dethlefsen C
1069,95 DKK
Indbundet
(0)
Undersøgelseskommissioner Embedsmandsansvaret Folketingets rolle

Mere om Dethlefsen C

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Dethlefsen C. Bogen har titlen "Undersøgelseskommissioner Embedsmandsansvaret Folketingets rolle ". Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Dethlefsen C's "Undersøgelseskommissioner Embedsmandsansvaret Folketingets rolle "

"Undersøgelseskommissioner Embedsmandsansvaret Folketingets rolle " er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.

Dette er en også en skøn bog fra C, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Dethlefsen C