Bog & idéDetlef Gürtler

Bøger skrevet af Detlef Gürtler

Læs mere om Detlef Gürtler
2 produkter
2 produkter
Die Dagoberts - Eine Weltgeschichte des Reichtums - von Krösus bis Bill Gates
Die Dagoberts - Eine Weltgeschichte des Reichtums - von Krösus bis Bill GatesDetlef Gürtler
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Die Dagoberts - Eine Weltgeschichte des Reichtums - von Krösus bis Bill Gates
Vorbild Deutschland - Warum die Amerikanisierung unserer Wirtschaft ein Ende haben muss!
Vorbild Deutschland - Warum die Amerikanisierung unserer Wirtschaft ein Ende haben muss!Detlef Gürtler
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Vorbild Deutschland - Warum die Amerikanisierung unserer Wirtschaft ein Ende haben muss!

Mere om Detlef Gürtler

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Detlef Gürtler. På listen nedenfor har du de nyeste af Gürtlers udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Die Dagoberts - Eine Weltgeschichte des Reichtums - von Krösus bis Bill Gates" udgivet af SAGA Egmont - "Vorbild Deutschland - Warum die Amerikanisierung unserer Wirtschaft ein Ende haben muss!" udgivet af SAGA Egmont

Detlef Gürtlers bøger

Der er to tilgængelige bøger af Detlef Gürtler hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Gürtlers bøger kommer kun som lydbog. Bøgerne af Gürtler er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af SAGA Egmont.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Detlef Gürtlers "Die Dagoberts - Eine Weltgeschichte des Reichtums - von Krösus bis Bill Gates"

"Die Dagoberts - Eine Weltgeschichte des Reichtums - von Krösus bis Bill Gates" er tilgængelig som lydbog. Detlef Gürtlers "Die Dagoberts - Eine Weltgeschichte des Reichtums - von Krösus bis Bill Gates" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på tysk og er udgivet af SAGA Egmont.

"Vorbild Deutschland - Warum die Amerikanisierung unserer Wirtschaft ein Ende haben muss!" af Detlef Gürtler

Det er muligt at købe Detlef Gürtlers "Vorbild Deutschland - Warum die Amerikanisierung unserer Wirtschaft ein Ende haben muss!" som lydbog. Fordelen ved at have Detlef Gürtlers "Vorbild Deutschland - Warum die Amerikanisierung unserer Wirtschaft ein Ende haben muss!" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Detlef Gürtler