Bog & idéDetlef Singer

Bøger skrevet af Detlef Singer

Læs mere om Detlef Singer
1 produkter
1 produkter
Fugle ved foderbrættet
Fugle ved foderbrættetDetlef Singer
79,95 DKK
Hæftet
(0)
Fugle ved foderbrættet

Mere om Detlef Singer

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Detlef Singer, tilbyder vi et stort sortiment til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Singer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fugle ved foderbrættet" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Fugle ved foderbrættet " udgivet af Holkenfeldt - "Fugle ved foderbrættet, rev. udg." udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Detlef Singer

Du kan købe tre bøger af Detlef Singer her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Singer fås blot som hæftet. Singers bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Detlef Singers "Fugle ved foderbrættet"

"Fugle ved foderbrættet" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

"Fugle ved foderbrættet " af Detlef Singer

"Fugle ved foderbrættet " kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Holkenfeldt.
Detaljer
Fulde navn:
Detlef Singer