Bog & idéDidde Maria Humle

Bøger skrevet af Didde Maria Humle

Læs mere om Didde Maria Humle
1 produkter
1 produkter
Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bachelorprojekter inden for det pædagogiske områdeIra Neumann
314,96 DKK
Bog
(1)
Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område

Mere om Didde Maria Humle

Der er kun én bog af Didde Maria Humle tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område". Den er udgivet af Gyldendal på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Didde Maria Humles "Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område"

Hos Bog & idé er "Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område" tilgængelig som bog. Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Didde Maria Humle. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Didde Maria Humle skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Didde Maria Humle