Bog & idéDimitris Chassapakis

Bøger skrevet af Dimitris Chassapakis

Læs mere om Dimitris Chassapakis
0 produkter

Mere om Dimitris Chassapakis

Du kan kun bestille en enkelt bog af Dimitris Chassapakis her hos Bog & idé. Det er "The Cypher Files: An Escape Room... in a Book!". Det er Penguin Books, der har udgivet den på engelsk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"The Cypher Files: An Escape Room... in a Book!" af Dimitris Chassapakis

Det er muligt at købe Dimitris Chassapakis' "The Cypher Files: An Escape Room... in a Book!" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Penguin Books, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Dimitris Chassapakis skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Dimitris Chassapakis