Bog & idéDitte Schlüntz

Bøger skrevet af Ditte Schlüntz

Læs mere om Ditte Schlüntz
1 produkter
1 produkter
Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område
Bachelorprojekter inden for det pædagogiske områdeIra Neumann
349,95 DKK
Bog
(1)
Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område

Mere om Ditte Schlüntz

Der er blot én bog af Ditte Schlüntz tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område" af Ditte Schlüntz

Det er muligt at købe Ditte Schlüntz' "Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område" som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Schlüntz, kan du godt glæde dig. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Ditte Schlüntz skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ditte Schlüntz