Bog & idéDror Mishani

Bøger skrevet af Dror Mishani

Læs mere om Dror Mishani
0 produkter

Mere om Dror Mishani

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Dror Mishani. På listen nedenfor finder du de seneste af Mishanis bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Din nabos søn" i serien "En kommissær Avraham sag" udgivet af Gyldendal - "Mistanke om vold" i serien "En kommissær Avraham sag" udgivet af Gyldendal - "Mistanke om vold " i serien "En kommissær Avraham sag" udgivet af Gyldendal - "Din nabos søn" i serien "En kommissær Avraham sag" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Dror Mishani

Der er fire tilgængelige bøger af Dror Mishani hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Dror Mishani bøger i flere formater. Bøgerne af Mishani er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Dror Mishanis "Din nabos søn"

Det er muligt at købe Dror Mishanis "Din nabos søn" som e-bog. Med "Din nabos søn" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Mishanis serie "En kommissær Avraham sag". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Mistanke om vold" af Dror Mishani

"Mistanke om vold" er tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "Mistanke om vold" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i serien "En kommissær Avraham sag". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dror Mishani