Bog & idéEigil Høyrup

Bøger skrevet af Eigil Høyrup

Læs mere om Eigil Høyrup
1 produkter
1 produkter
Den kongelige franske hotdog
Den kongelige franske hotdog Eigil Høyrup
109,95 DKK
EBOG
(0)
Den kongelige franske hotdog

Mere om Eigil Høyrup

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Eigil Høyrup. Bogen hedder "Den kongelige franske hotdog ". Den er publiceret af Forlaget Mellemgaard på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Eigil Høyrups "Den kongelige franske hotdog "

"Den kongelige franske hotdog " kan købes online som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Den kongelige franske hotdog " fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Mellemgaard.

Dette er en også en fantastisk bog fra Høyrup, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Eigil Høyrup