Bog & idéElse Hammerich

Bøger skrevet af Else Hammerich

Læs mere om Else Hammerich
1 produkter
1 produkter
Konflikt og kontakt
Konflikt og kontaktKirsten Frydensberg
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Konflikt og kontakt

Mere om Else Hammerich

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Else Hammerich. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Hammerichs nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Konflikt og kontakt" udgivet af Hovedland - "Konflikt og kontakt" udgivet af Hovedland - "Konflikt og kontakt" udgivet af Hovedland

Mere om Else Hammerichs bøger

Else Hammerich har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Hammerich som hæftet. Bøgerne af Hammerich er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Hovedland.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Konflikt og kontakt" af Else Hammerich

"Konflikt og kontakt" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Hovedland, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Else Hammerich "Konflikt og kontakt"

Det er muligt at købe Else Hammerichs "Konflikt og kontakt" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Hovedland, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Else Hammerich