Bog & idéElsebeth Nielsen og Mogens Rukov

Bøger skrevet af Elsebeth Nielsen og Mogens Rukov

Læs mere om Elsebeth Nielsen og Mogens Rukov
1 produkter
1 produkter
Dramaturgi med Mogens Rukov
Dramaturgi med Mogens RukovElsebeth Nielsen og Mogens Rukov
269,95 DKK
Paperback
(1)
Dramaturgi med Mogens Rukov

Mere om Elsebeth Nielsen og Mogens Rukov

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Elsebeth Nielsen og Mogens Rukov. Bogen har titlen "Dramaturgi med Mogens Rukov". Det er Samfundslitteratur, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Dramaturgi med Mogens Rukov" af Elsebeth Nielsen og Mogens Rukov

Hos Bog & idé er "Dramaturgi med Mogens Rukov" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

Endnu en af Elsebeth Nielsen og Mogens Rukov skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Elsebeth Nielsen og Mogens Rukov