Bog & idéEmma Reyes

Bøger skrevet af Emma Reyes

Læs mere om Emma Reyes
1 produkter
1 produkter
Breve fra en barndom
BOEGERTILSTAERKPRIS
Breve fra en barndomEmma Reyes
212,46 DKK
Hæftet
(0)
Breve fra en barndom

Mere om Emma Reyes

Der er bare én bog af Emma Reyes tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Breve fra en barndom". Det er BATZER & CO. Roskilde Bogcafé, der har udgivet den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Emma Reyes' "Breve fra en barndom"

"Breve fra en barndom" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af BATZER & CO. Roskilde Bogcafé.

Dette er en også en fantastisk bog fra Reyes, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Emma Reyes