Bog & idéErik Hvidt

Bøger skrevet af Erik Hvidt

Læs mere om Erik Hvidt
3 produkter
3 produkter
Skuespil
SkuespilErik Hvidt
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Skuespil
Liva
STREAM
LivaErik Hvidt
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Liva
Liva
LivaErik Hvidt
69,95 DKK
EBOG
(0)
Liva

Mere om Erik Hvidt

Erik Hvidt har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hvidt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Liva" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Liva" udgivet af Skippershoved

Bøger af Erik Hvidt

Der er to tilgængelige bøger af Erik Hvidt hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Hvidts bøger kommer i et udvalg af formater. Hvidts bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Erik Hvidts "Liva"

"Liva" findes på den digitale boghylde som lydbog. Med Erik Hvidts "Liva" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Liva" af Erik Hvidt

Hos Bog & idé er "Liva" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Skippershoved.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Hvidt