Bog & idéErik Pawlik

Bøger skrevet af Erik Pawlik

Læs mere om Erik Pawlik
1 produkter
1 produkter
Bogen om grundstofferne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bogen om grundstofferneHenning Henriksen
998,96 DKK
Indbundet
(0)
Bogen om grundstofferne

Mere om Erik Pawlik

Du kan kun bestille en enkelt bog af Erik Pawlik her hos Bog & idé. Bogen hedder "Bogen om grundstofferne". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Erik Pawliks "Bogen om grundstofferne"

Det er muligt at købe Erik Pawliks "Bogen om grundstofferne" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Dette er en også en skøn bog fra Pawlik, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Pawlik