Bog & idéErik Svane og Thierry Capezzone

Bøger skrevet af Erik Svane og Thierry Capezzone

Læs mere om Erik Svane og Thierry Capezzone
1 produkter
1 produkter
Daisy - en prinsesse i Danmark
BOEGERTILSTAERKPRIS
Daisy - en prinsesse i DanmarkErik Svane og Thierry Capezzone
144,46 DKK
Indbundet
(3)
Daisy - en prinsesse i Danmark

Mere om Erik Svane og Thierry Capezzone

Erik Svane og Thierry Capezzone har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Daisy - en prinsesse i Danmark". Det er Cobolt, der har udgivet den på dansk. "Daisy - en prinsesse i Danmark" er desuden en del af serien "Daisy".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Daisy - en prinsesse i Danmark" af Erik Svane og Thierry Capezzone

"Daisy - en prinsesse i Danmark" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen er med i serien "Daisy". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Cobolt.

Dette er en også en fantastisk bog fra Capezzone, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Svane og Thierry Capezzone