Bog & idéErwing Goffman

Bøger skrevet af Erwing Goffman

Læs mere om Erwing Goffman
0 produkter

Mere om Erwing Goffman

Erwing Goffman har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Anstalt og menneske". Det er Paludan Forlag, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Erwing Goffmans "Anstalt og menneske"

Det er muligt at købe Erwing Goffmans "Anstalt og menneske" som ebog. Med "Anstalt og menneske" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Paludan Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Erwing Goffman fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Erwing Goffman