Bog & idéEva Hvidt

Bøger skrevet af Eva Hvidt

Læs mere om Eva Hvidt
1 produkter
1 produkter
En Musiker oplever den europæiske Kultur 1900 - 1939
BOEGERTILSTAERKPRIS
En Musiker oplever den europæiske Kultur 1900 - 1939Udgivet med forord
315,36 DKK
Indbundet
(1)
En Musiker oplever den europæiske Kultur 1900 - 1939

Mere om Eva Hvidt

Du kan kun bestille en enkelt bog af Eva Hvidt her hos Bog & idé. Det er "En Musiker oplever den europæiske Kultur 1900 - 1939". Den er publiceret af Museum Tusculanum på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"En Musiker oplever den europæiske Kultur 1900 - 1939" af Eva Hvidt

Hos Bog & idé er "En Musiker oplever den europæiske Kultur 1900 - 1939" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Museum Tusculanum, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Eva Hvidt skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Hvidt