Bog & idéEva Wittenborn & Helene Nielsen

Bøger skrevet af Eva Wittenborn & Helene Nielsen

Læs mere om Eva Wittenborn & Helene Nielsen
1 produkter
1 produkter
Spiseforstyrrelsens labyrint.
BOEGERTILSTAERKPRIS
Spiseforstyrrelsens labyrint.Dorthe Nissen
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Spiseforstyrrelsens labyrint.

Mere om Eva Wittenborn & Helene Nielsen

Der er kun én bog af Eva Wittenborn & Helene Nielsen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Spiseforstyrrelsens labyrint.". Den er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Eva Wittenborn & Helene Nielsens "Spiseforstyrrelsens labyrint."

Hos Bog & idé er "Spiseforstyrrelsens labyrint." tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Eva Wittenborn & Helene Nielsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Wittenborn & Helene Nielsen