Bog & idéFrançoise Héritier

Bøger skrevet af Françoise Héritier

Læs mere om Françoise Héritier
0 produkter

Mere om Françoise Héritier

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Françoise Héritier. På listen nedenfor finder du de seneste af Héritiers udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Livets salt" udgivet af People'sPress - "Livets salt" udgivet af People’sPress

Bøger af Françoise Héritier

Du kan købe to bøger af Françoise Héritier her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Françoise Héritier kommer i et udvalg af formater. Héritiers bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Françoise Héritiers "Livets salt"

Hos Bog & idé er "Livets salt" tilgængelig som ebog. "Livets salt" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People'sPress.

Françoise Héritier "Livets salt"

"Livets salt" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er People’sPress, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Françoise Héritier