Bog & idéFrancoise Héritier

Bøger skrevet af Francoise Héritier

Læs mere om Francoise Héritier
0 produkter

Mere om Francoise Héritier

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Francoise Héritier. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Héritier.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Livets salt" udgivet af People'sPress - "Livets salt" udgivet af People’sPress

Francoise Héritiers bøger

Du kan finde to bøger af Francoise Héritier her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Héritiers bøger kommer i et udvalg af formater. Héritiers bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Livets salt" af Francoise Héritier

Hos Bog & idé er "Livets salt" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Livets salt" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er People'sPress, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Livets salt" af Francoise Héritier

"Livets salt" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People’sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Francoise Héritier