Bog & idéFred Karlsson

Bøger skrevet af Fred Karlsson

Læs mere om Fred Karlsson
1 produkter
1 produkter
Finsk grammatik
Finsk grammatikFred Karlsson
469,95 DKK
Hæftet
(0)
Finsk grammatik

Mere om Fred Karlsson

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Fred Karlsson. Bogen har titlen "Finsk grammatik". Den er udgivet af Suomalaisen Kirjallisuuden Seura på svensk. "Finsk grammatik" er desuden en del af serien "Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran toimituksia".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Fred Karlssons "Finsk grammatik"

"Finsk grammatik" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran toimituksia". Det er Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på svensk.

Endnu en af Fred Karlsson skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Fred Karlsson