Bog & idéFrida Hjeresen

Bøger skrevet af Frida Hjeresen

Læs mere om Frida Hjeresen
2 produkter
2 produkter
Standby
StandbyFrida Hjeresen
149,95 DKK
EBOG
(1)
Standby
Standby
BOEGERTILSTAERKPRIS
StandbyFrida Hjeresen
169,96 DKK
Hæftet
(1)
Standby

Mere om Frida Hjeresen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Frida Hjeresen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hjeresen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Standby" udgivet af Byens Forlag - "Standby" udgivet af Byens Forlag

Bøger skrevet af Frida Hjeresen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Frida Hjeresen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan finde Frida Hjeresen bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Hjeresen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Byens Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Frida Hjeresens "Standby"

Det er muligt at købe Frida Hjeresens "Standby" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Standby" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Byens Forlag.

Frida Hjeresen "Standby"

Hos Bog & idé er "Standby" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Byens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Frida Hjeresen