Bog & idéGill Davies

Bøger skrevet af Gill Davies

Læs mere om Gill Davies
0 produkter

Mere om Gill Davies

Du kan kun bestille en enkelt bog af Gill Davies her hos Bog & idé. Det er "Dramas store kostumebog". Den er publiceret af Drama på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Dramas store kostumebog" af Gill Davies

Hos Bog & idé er "Dramas store kostumebog" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Drama, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Davies, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Gill Davies