Bog & idéGitte Dencker

Bøger skrevet af Gitte Dencker

Læs mere om Gitte Dencker
2 produkter
2 produkter
Gravid uge for uge
Gravid uge for ugeGitte Dencker
219,95 DKK
Indbundet
(0)
Gravid uge for uge
Gravid uge for uge
Gravid uge for ugeGitte Dencker
99,95 DKK
EBOG
(0)
Gravid uge for uge

Mere om Gitte Dencker

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Gitte Dencker. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Dencker.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gravid uge for uge" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Gravid uge for uge" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Gitte Dencker

Du kan bestille to bøger af Gitte Dencker her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Denckers bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Dencker er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Lindhardt og Ringhof.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Gitte Denckers "Gravid uge for uge"

Det er muligt at købe Gitte Denckers "Gravid uge for uge" som ebog. Med "Gravid uge for uge" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Gitte Dencker "Gravid uge for uge"

Hos Bog & idé er "Gravid uge for uge" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Gitte Dencker